Fordonsregistret - Allt du behöver veta om Fordonsregistret

Fordonsregistret i Sala

Fordonsregistret

Det finns totalt 8 fordonsföretag i Sala som använder fordonsregistret där flera av dessa bilföretag har många fordon som är registrerat i ett fordonsregister. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa fordons- eller bilföretaget i Sala. Information och detaljer om fordon i Sala kan du hitta i fordonsregistret via nätet.


I Västmanland och i Sala finns det många företag som nyttjar fordonsregistret för att kontroller specifika detaljer om fordon som kan användas på många olika sätt. Om du ska sälja bilen kontrollerar bilhandlaren bilen i bilregistret och vi reparation av ett fordon kan modellen kontrollera och säkerhetsställas i fordonsregistret. Då du kontaktar Fordonsregistret är det bra ifall du har en idé om vad du vill ha för information från Fordonsregistret. Viss info får du från Fordonsregistret genom att kolla Transportstyrelsens webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med ett fordonsföretag som använder Fordonsregistretsbranschen i Sala är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla användare av fordonsregistret i Sala

Bil & Finans AB

Bergslagsgatan 7

733 32 Sala

Östra Västmanlands Lastbilcentral

Fabriksgatan 13

733 39 Sala

Arver Lastbilar AB

Uppsalavägen 2

733 39 Sala

Möller Bil Sala

Uppsalavägen 2

733 39 Sala

Sala Kaross AB

Hyttvägen 12-20

733 38 Sala


Fler bukare av fordonsregistret i Sala

Bilia Personbilar AB

Oriongatan 1

733 40 Sala

Bilfirma Krister Thalén

Tegelgatan 8

733 38 Sala

Hertz Biluthyrning

Berggatan 13

733 35 Sala