Fordonsregistret - Allt du behöver veta om Fordonsregistret

Fordonsregistret i Kungsör

Fordonsregistret

Det finns totalt 4 fordonsföretag i Kungsör som använder fordonsregistret där flera av dessa bilföretag har många fordon som är registrerat i ett fordonsregister. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa fordons- eller bilföretaget i Kungsör. Information och detaljer om fordon i Kungsör kan du hitta i fordonsregistret via nätet.


I Västmanland och i Kungsör finns det många företag som nyttjar fordonsregistret för att kontroller specifika detaljer om fordon som kan användas på många olika sätt. Om du ska sälja bilen kontrollerar bilhandlaren bilen i bilregistret och vi reparation av ett fordon kan modellen kontrollera och säkerhetsställas i fordonsregistret. Då du kontaktar Fordonsregistret är det bra ifall du har en idé om vad du vill ha för information från Fordonsregistret. Viss info får du från Fordonsregistret genom att kolla Transportstyrelsens webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med ett fordonsföretag som använder Fordonsregistretsbranschen i Kungsör är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla användare av fordonsregistret i Kungsör

Björling Bil AB

Godsgatan 6

736 32 Kungsör

AC service

Drottninggatan 10

736 31 Kungsör

Bärgningsservice J A Malmquist AB

Ekholmen 106

736 93 Kungsör

KENA Exclusive Carservices

Sjövägen 44

736 92 Kungsör