Fordonsregistret - Allt du behöver veta om FordonsregistretFordonsregistret i Vilhelmina

Fordonsregistret

Det finns totalt 4 fordonsföretag i Vilhelmina som använder fordonsregistret där flera av dessa bilföretag har många fordon som är registrerat i ett fordonsregister. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa fordons- eller bilföretaget i Vilhelmina. Information och detaljer om fordon i Vilhelmina kan du hitta i fordonsregistret via nätet.


I Västerbotten och i Vilhelmina finns det många företag som nyttjar fordonsregistret för att kontroller specifika detaljer om fordon som kan användas på många olika sätt. Om du ska sälja bilen kontrollerar bilhandlaren bilen i bilregistret och vi reparation av ett fordon kan modellen kontrollera och säkerhetsställas i fordonsregistret. Då du kontaktar Fordonsregistret är det bra ifall du har en idé om vad du vill ha för information från Fordonsregistret. Viss info får du från Fordonsregistret genom att kolla Transportstyrelsens webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med ett fordonsföretag som använder Fordonsregistretsbranschen i Vilhelmina är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla användare av fordonsregistret i Vilhelmina

Vilhelmina Motorcenter AB

Volgsjövägen 94A

912 32 Vilhelmina

Bil & Fritid i Vilhelmina AB

Postgatan 7

912 32 Vilhelmina

Lindblads Motor AB

Volgsjövägen 47

912 32 Vilhelmina

Inlandsfrakt AB / Autoverkstaden

Terminalgatan 5

912 32 Vilhelmina