Fordonsregistret - Allt du behöver veta om Fordonsregistret

Fordonsregistret i Malå

Fordonsregistret

Det finns totalt 6 fordonsföretag i Malå som använder fordonsregistret där flera av dessa bilföretag har många fordon som är registrerat i ett fordonsregister. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa fordons- eller bilföretaget i Malå. Information och detaljer om fordon i Malå kan du hitta i fordonsregistret via nätet.


I Västerbotten och i Malå finns det många företag som nyttjar fordonsregistret för att kontroller specifika detaljer om fordon som kan användas på många olika sätt. Om du ska sälja bilen kontrollerar bilhandlaren bilen i bilregistret och vi reparation av ett fordon kan modellen kontrollera och säkerhetsställas i fordonsregistret. Då du kontaktar Fordonsregistret är det bra ifall du har en idé om vad du vill ha för information från Fordonsregistret. Viss info får du från Fordonsregistret genom att kolla Transportstyrelsens webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med ett fordonsföretag som använder Fordonsregistretsbranschen i Malå är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla användare av fordonsregistret i Malå

Bilcentrum i Malå HB

Skolgatan 18

930 70 Malå

Bil & Maskin i Malå AB

Sorselevägen 2

930 70 Malå

MABI Hyrbilar

Sorselevägen 2

930 70 Malå

Falck Räddningskår

Fabriksgatan 1

930 70 Malå

Wist Last & Buss AB

Fabriksgatan 4

930 70 Malå


Fler bukare av fordonsregistret i Malå

Skellefteå Bil AB

Skolgatan 20

930 70 Malå