Fordonsregistret - Allt du behöver veta om Fordonsregistret

Fordonsregistret i Rimbo

Fordonsregistret

Det finns totalt 4 fordonsföretag i Rimbo som använder fordonsregistret där flera av dessa bilföretag har många fordon som är registrerat i ett fordonsregister. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa fordons- eller bilföretaget i Rimbo. Information och detaljer om fordon i Rimbo kan du hitta i fordonsregistret via nätet.


I Stockholms län och i Rimbo finns det många företag som nyttjar fordonsregistret för att kontroller specifika detaljer om fordon som kan användas på många olika sätt. Om du ska sälja bilen kontrollerar bilhandlaren bilen i bilregistret och vi reparation av ett fordon kan modellen kontrollera och säkerhetsställas i fordonsregistret. Då du kontaktar Fordonsregistret är det bra ifall du har en idé om vad du vill ha för information från Fordonsregistret. Viss info får du från Fordonsregistret genom att kolla Transportstyrelsens webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med ett fordonsföretag som använder Fordonsregistretsbranschen i Rimbo är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla användare av fordonsregistret i Rimbo

OKQ8

Roslagsvägen 6

762 51 Rimbo

Arne Bohman i Rimbo AB

Bergby

762 91 Rimbo

Värtans Släp & Trailerservice

Postlåda 5403

762 91 Rimbo

AB Broby Mark och Maskin

Rö Vågstation 7100

762 93 Rimbo