Fordonsregistret - Allt du behöver veta om Fordonsregistret

Fordonsregistret i Märsta

Fordonsregistret

Det finns totalt 5 fordonsföretag i Märsta som använder fordonsregistret där flera av dessa bilföretag har många fordon som är registrerat i ett fordonsregister. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa fordons- eller bilföretaget i Märsta. Information och detaljer om fordon i Märsta kan du hitta i fordonsregistret via nätet.


I Stockholms län och i Märsta finns det många företag som nyttjar fordonsregistret för att kontroller specifika detaljer om fordon som kan användas på många olika sätt. Om du ska sälja bilen kontrollerar bilhandlaren bilen i bilregistret och vi reparation av ett fordon kan modellen kontrollera och säkerhetsställas i fordonsregistret. Då du kontaktar Fordonsregistret är det bra ifall du har en idé om vad du vill ha för information från Fordonsregistret. Viss info får du från Fordonsregistret genom att kolla Transportstyrelsens webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med ett fordonsföretag som använder Fordonsregistretsbranschen i Märsta är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla användare av fordonsregistret i Märsta

Assistance Centralen Bilbärgning

Stationsgatan 12

195 46 Märsta

Stockholms Norra Bil

Rymdgatan 97

195 58 Märsta

Sigtuna Team Car AB

Trävaruvägen 13

195 92 Märsta

Sixt Rent a Car

Benstocksvägen 1

195 91 Märsta

STATOIL

Rondellen

195 91 Märsta