Fordonsregistret - Allt du behöver veta om Fordonsregistret

Fordonsregistret i Limhamn

Fordonsregistret

Det finns totalt 4 fordonsföretag i Limhamn som använder fordonsregistret där flera av dessa bilföretag har många fordon som är registrerat i ett fordonsregister. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa fordons- eller bilföretaget i Limhamn. Information och detaljer om fordon i Limhamn kan du hitta i fordonsregistret via nätet.


I Skåne och i Limhamn finns det många företag som nyttjar fordonsregistret för att kontroller specifika detaljer om fordon som kan användas på många olika sätt. Om du ska sälja bilen kontrollerar bilhandlaren bilen i bilregistret och vi reparation av ett fordon kan modellen kontrollera och säkerhetsställas i fordonsregistret. Då du kontaktar Fordonsregistret är det bra ifall du har en idé om vad du vill ha för information från Fordonsregistret. Viss info får du från Fordonsregistret genom att kolla Transportstyrelsens webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med ett fordonsföretag som använder Fordonsregistretsbranschen i Limhamn är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla användare av fordonsregistret i Limhamn

Linander Bil

Västra Kalkbrottsgränd 33

216 11 Limhamn

Malmö Folkbilar

Limhamnsgårdens Allé 12

216 16 Limhamn

JR-Bil

Lillbackegatan 2

216 14 Limhamn

Barkfors Fleet AB

Hyllie Kyrkoväg 82

216 17 Limhamn