Fordonsregistret - Allt du behöver veta om Fordonsregistret

Fordonsregistret i Kisa

Fordonsregistret

Det finns totalt 6 fordonsföretag i Kisa som använder fordonsregistret där flera av dessa bilföretag har många fordon som är registrerat i ett fordonsregister. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa fordons- eller bilföretaget i Kisa. Information och detaljer om fordon i Kisa kan du hitta i fordonsregistret via nätet.


I Östergötland och i Kisa finns det många företag som nyttjar fordonsregistret för att kontroller specifika detaljer om fordon som kan användas på många olika sätt. Om du ska sälja bilen kontrollerar bilhandlaren bilen i bilregistret och vi reparation av ett fordon kan modellen kontrollera och säkerhetsställas i fordonsregistret. Då du kontaktar Fordonsregistret är det bra ifall du har en idé om vad du vill ha för information från Fordonsregistret. Viss info får du från Fordonsregistret genom att kolla Transportstyrelsens webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med ett fordonsföretag som använder Fordonsregistretsbranschen i Kisa är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla användare av fordonsregistret i Kisa

Kisa Frakt AB

Vimmerbyvägen 8

590 39 Kisa

Mekonomen Bilverkstad / Kisa Fordon AB

Tegelbruksvägen 3

590 39 Kisa

Skobes Bil AB

Kalmarvägen 20

590 38 Kisa

A.R.A Bärgning Falck Räddningskår AB

Tegelbruksvägen 5

590 39 Kisa

Grahns Bilar AB

Västra Vägen 2

590 37 Kisa


Fler bukare av fordonsregistret i Kisa

Engströms Bil

Storgatan 65

590 39 Kisa