Fordonsregistret - Allt du behöver veta om Fordonsregistret

Fordonsregistret i Överkalix

Fordonsregistret

Det finns totalt 5 fordonsföretag i Överkalix som använder fordonsregistret där flera av dessa bilföretag har många fordon som är registrerat i ett fordonsregister. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa fordons- eller bilföretaget i Överkalix. Information och detaljer om fordon i Överkalix kan du hitta i fordonsregistret via nätet.


I Norrbotten och i Överkalix finns det många företag som nyttjar fordonsregistret för att kontroller specifika detaljer om fordon som kan användas på många olika sätt. Om du ska sälja bilen kontrollerar bilhandlaren bilen i bilregistret och vi reparation av ett fordon kan modellen kontrollera och säkerhetsställas i fordonsregistret. Då du kontaktar Fordonsregistret är det bra ifall du har en idé om vad du vill ha för information från Fordonsregistret. Viss info får du från Fordonsregistret genom att kolla Transportstyrelsens webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med ett fordonsföretag som använder Fordonsregistretsbranschen i Överkalix är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla användare av fordonsregistret i Överkalix

Åke Eriksson Bil AB

Västra Posjärv 49

956 92 Överkalix

Granbergs Bilbärgning AB

Holmfors 36

956 92 Överkalix

Svensk Logistik & Uthyrning AB

Grelsbyvägen 62

956 31 Överkalix

Överkalix Lastbilcentral

Bagarvägen 27

956 32 Överkalix

Bra Uthyrning i Norr AB

Svartbyvägen 248

956 93 Överkalix