Fordonsregistret - Allt du behöver veta om Fordonsregistret

Fordonsregistret i Kallinge

Fordonsregistret

Det finns totalt 6 fordonsföretag i Kallinge som använder fordonsregistret där flera av dessa bilföretag har många fordon som är registrerat i ett fordonsregister. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa fordons- eller bilföretaget i Kallinge. Information och detaljer om fordon i Kallinge kan du hitta i fordonsregistret via nätet.


I Blekinge och i Kallinge finns det många företag som nyttjar fordonsregistret för att kontroller specifika detaljer om fordon som kan användas på många olika sätt. Om du ska sälja bilen kontrollerar bilhandlaren bilen i bilregistret och vi reparation av ett fordon kan modellen kontrollera och säkerhetsställas i fordonsregistret. Då du kontaktar Fordonsregistret är det bra ifall du har en idé om vad du vill ha för information från Fordonsregistret. Viss info får du från Fordonsregistret genom att kolla Transportstyrelsens webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med ett fordonsföretag som använder Fordonsregistretsbranschen i Kallinge är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla användare av fordonsregistret i Kallinge

LN Autocenter AB

Järnbruksvägen 7

372 52 Kallinge

Hertz Biluthyrning

Bredåkravägen

372 50 Kallinge

R Björk Trading AB

Bredåkravägen 13

372 92 Kallinge

Bilval i Blekinge AB

Hagtornsvägen 2

372 53 Kallinge

Rogers kran och transport

Fröjdadalsvägen 23

372 92 Kallinge


Fler bukare av fordonsregistret i Kallinge

Femmek Bil & Motorverkstad AB

Häggatorpsvägen 14

372 52 Kallinge