Fordonsregistret - Allt du behöver veta om FordonsregistretFordonsregistret i Malung

Fordonsregistret

Det finns totalt 6 fordonsföretag i Malung som använder fordonsregistret där flera av dessa bilföretag har många fordon som är registrerat i ett fordonsregister. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa fordons- eller bilföretaget i Malung. Information och detaljer om fordon i Malung kan du hitta i fordonsregistret via nätet.


I Dalarna och i Malung finns det många företag som nyttjar fordonsregistret för att kontroller specifika detaljer om fordon som kan användas på många olika sätt. Om du ska sälja bilen kontrollerar bilhandlaren bilen i bilregistret och vi reparation av ett fordon kan modellen kontrollera och säkerhetsställas i fordonsregistret. Då du kontaktar Fordonsregistret är det bra ifall du har en idé om vad du vill ha för information från Fordonsregistret. Viss info får du från Fordonsregistret genom att kolla Transportstyrelsens webbsidor.
Lättast att komma i kontakt med ett fordonsföretag som använder Fordonsregistretsbranschen i Malung är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla användare av fordonsregistret i Malung

Liljeqvist Bil

Källvägen 8

782 33 Malung

Brusheds Åkeri AB

Hantverkargatan 43

782 34 Malung

Jansson Trafik, AB

Backbyvägen 75

782 30 Malung

Bilkompaniet Mora Leksand Malung AB

Källvägen 6

782 33 Malung

MABI Hyrbilar

Östra Industrigatan 18

782 33 Malung


Fler bukare av fordonsregistret i Malung

DalaFrakt & Logistik AB

Västra Industrigatan 12

782 33 Malung